Boyaklı İlkokulu
BOYAKLI MAH. BOYAKLI KÜME EVLERİ NO 199 DERİK / MARDİN
Müdür 0544 876 50 10

VİZYON

Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşadığı hayati yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bilginin gücünü kavramış ve bilgiyi kullanabilen,sorumluluk sahibi,çağdaş gelişmelere açık, demokratik, kendini yenileyebilen, üretken öğrenciler yetiştirmek, bunları kolaylıkla üniversiteye girebilecek seviyeye getirmek, okulumuzdan ilişkisi olsun ya da olmasın hizmet bekleyen bütün kişi, kurum ve kuruluşların isteklerini karşılayabilecek bir kurum haline gelmektir.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Tam Öğretim

08:20 / 14:10

Soba

Servis Bilgisi

öğretmenlerimizin kendi imkanlarıyla aylık ücret vererek Kızıltepe merkeze geliş-gidiş yaptığı öğretmen servisi vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Derik İlçesine 20 Km. uzaklıktadır. İpek Yoluna 3 km, Kızıltepe´ye 32 km uzaklıktadır.

Okulumuz köy içerisindedir.

OKULUMUZA DEVAM EDEN 163 ÖĞRENCİ BULUNMAKTADIR.